gas tank

Kavégas is partner van agrariërs

In de agrarische sector is gas een belangrijke bron van energie. Denk maar eens aan: het drogen van aardappelen en uien of het verwarmen van de stallen met levende have in de een koud jaargetijde.

Download logboek

Wat uw toepassing ook is

U hecht vooral waarde aan continuïteit. Daarom doet u zaken met een partner die er voor zorgt dat u beschikt over een veilige gastank en voldoende voorraad. U moet natuurlijk altijd kunnen rekenen op tijdige en volledige leveringen. Deze factoren kunnen van groot financieel belang zijn en zelfs van levensbelang voor uw dieren. De service van Kavégas is 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers installeren de benodigde installatie. Voor de gasleveranties gebruiken wij ons eigen wagenpark. Daarom is Kavégas uw partner in de agrarische sector!

Advies op maat over deze gassen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks