gas tank

Kavégas is partner van dakdekkers

Een gevulde gasfles hoort voor u als dakdekker bij uw dagelijks gereedschap. U kunt niet zonder, en daarom wilt u altijd zeker zijn van voldoende voorraad. Die gedachte is bepalend voor de aanpak van Kavégas. Vertel ons over uw project zodat wij met u mee kunnen denken over een passende totaaloplossing.

Uw voorraad vullen wij tijdig aan

Wij leveren propaangas in flessen en tanks. Voor grote dakwerken denken onze specialisten graag met u mee. Het plaatsen van een grote voorraad propaan in een veilige tank behoort dan tot de mogelijkheden. Ook de benodigde drukregelapparatuur, slangen en aansluitingen tot aan de werkplek verzorgen wij graag. Propaan uit voorraad bezorgd met onze eigen vrachtwagens en uw tanks gevuld door goedgetrainde medewerkers. Als u overweegt om zelf een voorraadtank te plaatsen, dan dient u zich aan voorschriften te houden. Kijk daarvoor onder de kop ‘veiligheid en voorschriften’

Advies op maat over deze gassen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks