gas tank

Het gemak van gasflessen

De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. U kunt onze gasflessen gebruiken voor èlke mobiele toepassing. Waar en wanneer u maar wilt. Particulieren gebruiken onze flessen in veel verschillende toepassingen in en om het huis maar ook in en om de caravan of camper. Denkt u maar eens aan de terrasheater, (bij)verwarming of natuurlijk de BBQ. Voor deze toepassing bevelen wij onze 5 kg fles bij u aan omdat deze zeer handelbaar is en snel door ons kan worden bijgevuld.

Kavégas levert propaangas in flessen en cilinders

Voor ondernemers in het MKB  is er altijd een passend formaat fles. Denk maar eens aan dakdekkers of loodgieters maar ook ondernemers die in de ambulante handel bijvoorbeeld etenswaren op braderieën aan de man brengen.

Het is niet toegestaan om de flessen zelf te vullen bij een tankstation. Zo kunnen wij altijd garant staan voor eventuele gebreken. Flessen mogen immers alleen op gewicht worden afgevuld, bij een door de overheid erkend afvulstation.


Kavégas maakt het u makkelijk. We leveren bij bedrijven en depothouders afgevulde flessen op het moment dat dit nodig is. Zo staan ze niet in de weg en bent u zeker van continuïteit. Ook kunt u de flessen afhalen, of in een enkel geval uw gasfles laten afvullen.

Advies op maat over deze gasflessen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks