gas tank

Het gemak van gasflessen

Kavégas levert propaangas in flessen en cilinders. Waar en wanneer u maar wilt.
De toepassingsmogelijkheden zijn gevarieerd. Eigenlijk kunt u de gasflessen gebruiken voor elke mobiele toepassing. Particulieren verhitten er de barbeque mee of koken bij de caravan op gas.

Toepassingen voor organisaties

Voor organisaties als loodgieters, dakdekkers, snijbedrijven, oliebollenbakkers, visventers en pindabranders zijn onze flessen een uitkomst. U mag de flessen niet zelf laten vullen bij een tankstation. Flessen mogen alleen op gewicht worden afgevuld, bij een erkend flessen afvulstation.

Kavégas maakt het u makkelijk. We komen bij bedrijven en depothouders volle gasflessen brengen op het moment dat dit nodig is. Zo staat het u niet in de weg en bent u zeker van continuïteit. Ook kunt u deze bij ons komen halen, of in een enkel geval uw gasfles laten afvullen.

Advies op maat over deze gasflessen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks