gas tank

Kavégas partner van de industrie

Propaangas speelt bij tal van bedrijfsprocessen een cruciale rol. Het kan o..a. de brandstof zijn voor verwarmingsdoeleinden, maar ook toegepast worden in het primaire productieproces bijvoorbeeld. Onze gastanks kunt u daarom ook tegenkomen in de voedingsmiddelenindustrie waar voedingsmiddelen worden gefabriceerd.

Download logboek

Verantwoorde en tijdige gasvoorziening

Voor u is een veilige, verantwoorde en tijdige gasvoorziening belangrijk voor een continue bedrijfsvoering. Daarom maken wij gebruik van de modernste technieken om volledig overzicht te houden. Hiervoor werken wij met een online monitoring systeem.

U zoekt een leverancier die meedenkt, vooruit kijkt en zich aan de afspraken houdt. Betrouwbaarheid, daar gaat het om. Betrouwbaarheid van de tank en/of de afvulinstallatie, betrouwbaarheid van de leveringen. Kavégas kan u die betrouwbaarheid bieden. Hiervoor voldoen we aan de strengste eisen!

Advies op maat over deze gassen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks