gas tank

Opslag van gassen

Kavégas biedt voor bedrijven de mogelijkheid aan om gassen op te slaan. Kavégas heeft een opslag van 425.000 liter. Er liggen 4 gastanks in opslag verdeeld in 250 m3, 2 x 125m3 en 1x 18 m3. Hierin zijn LPG, propaan en reukloos gas opgeslagen. Wij bieden de mogelijkheid om als bedrijf zelf een tank te huren bij Kavégas zodat u zelf kunt doorstromen. In augustus 2013 heeft Kavégas voor het naastliggende terrein een nieuwe omgevingsvergunning gekregen.

Opslag uitbreiding

Hierdoor mag Kavégas haar opslag uitbreiden met vier ingeterpte tanks voor vloeibaar gemaakte gassen, inhoud van de tanks zijn: 1 x 250 m3, 2 x 200 m3 en 1 x 60 m3.

Laad- &  losplaatsen  en parkeerterrein voor tankwagens

De omgevingsvergunning heeft het plan van Kavégas goedgekeurd om laad- en losplaatsen voor tankwagens te mogen realiseren. Locatie van de laad- en losplaats zal ten oosten van de nieuwe ingeterpte tanks komen, ter hoogte van de bestaande laad- en losplaats. Hierdoor kunnen tankwagens parkeren op een nieuwe locatie, maximaal 12 gevulde tankwagens (van derden en Kavégas) met een maximale waterinhoud van 60m3 per tankwagen.

Wilt u de mogelijkheden weten voor uw opslag van gassen en/of tankwagens? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zullen we binnenkort bij ú langskomen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks