gas tank

Persoonlijke service

Wij leveren graag een persoonlijke service, zodat we een efficiente samenwerking aan kunnen gaan. Zakendoen? Houd u het graag eenvoudig, degelijk en persoonlijk? Dan kunt u het beste contact opnemen met een van onze adviseurs!


Kavégas is een familiebedrijf en dat bepaalt nog steeds het karakter van onze dienstverlening. Korte lijnen, direct contact, persoonlijk en betrokken. U wordt niet eindeloos doorverbonden, wachten op antwoord duurt nooit lang. Door ons persoonlijk contact hoeft u niet steeds opnieuw uit te leggen wie u bent. Voor ons is dat vanzelfsprekend, maar onze klanten ervaren dat al jarenlang als een toegevoegde waarde. Ook in dit opzicht voegen we het liefst de daad bij het woord.

Zullen we binnenkort bij ú langskomen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs daarnaast te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks