gas tank

Kavégas voor de logistieke sector

Binnen de logistieke sector is transport en overslag aan de orde van de dag. Effectieve handling van een continue goederenstroom kost daarbij de nodige aandacht. Elke bottleneck in deze stroom heeft verregaande gevolgen. Het logistieke proces is een keten die zo sterk is als de zwakste schakel. Een van die schakels zijn de heftrucks.

LPG op heftrucks

Maakt u gebruik van heftrucks op LPG, dan wilt u zeker zijn van voldoende gasvoorraad. Kavégas voorziet in die behoefte. We leveren de LPG in aluminium flessen met een inhoud van 14 kg. Ook kunnen we u voorzien van een opslagtank en afvul installatie op uw eigen terrein. Daarmee bent u nog flexibeler in het tanken van LPG bestemd voor uw heftrucks. Voor deze opslag heeft wel u een omgevingsvergunning nodig. Mocht u hier advies bij nodig hebben kunt u ons altijd contacten.

Advies op maat over deze gassen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks