gas tank

Particuliere dienstverlening

Maakt u in uw woning gebruik van gasverwarming? Met een gastank van Kavégas hoeft u niet in de kou te zitten! Gas voor uw warmwatervoorziening of kookapparatuur leveren wij uiteraard ook.

Gastank laten plaatsen of gas nodig?

We plaatsen de tank en leggen alle leidingen aan. Natuurlijk kunnen we de ideale tankinhoud voor u berekenen. Hebt u onverhoopt lekkage of storingen? U kunt ons dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken! Kavégas levert gasflessen in verschillende formaten en uitvoeringen. U kunt bij ons omwisselen, en een aantal soorten flessen door ons laten afvullen. Als de keuringstermijn van uw fles verstreken is dan is het altijd mogelijk om deze tegen betaling om te wisselen.

Zullen we binnenkort bij ú langskomen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks