gas tank

Veiligheid en voorschriften

Bij de toepassing van propaangas is veiligheid een belangrijk item. Het gas is namelijk  brandbaar. Daarom moet u voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Wat betekent dat voor het gebruik als brandstof?

Download logboek

Veiligheidseisen

  • Uw installatie moet voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. De aanleg ervan kunt u met een gerust hart aan Kavégas overlaten.
  • Kavégas is gecertificeerd voor propaaninstallaties in de lage en middeldruk fase, door Lloyd’s Register. Over het algemeen leggen we de installatie (tank en leidingen) aan tot de gevel. De leiding in uw woning  kunt u overlaten aan uw installateur.
  • In het gebruik van propaangas als brandstof moet u voldoen aan alle veiligheidsnormen. Kavégas ondersteunt u daarbij graag met advies.
  • In ons logboek staan noodprocedures, EHBO, telefoonlijsten en meerdere voorschriften en taken.

Advies op maat over deze gassen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks