gas tank

Kavégas partner van recreatieondernemers

Kavégas levert gasflessen in verschillende formaten en uitvoeringen. U kunt bij ons omwisselen en een aantal soorten flessen bij ons laten afvullen. Als de keuringstermijn van uw fles verstreken is dan is het altijd mogelijk om deze tegen betaling om te wisselen.

Rechtstreeks aan recreatieparken

Kavégas levert rechtstreeks aan recreatieparken die hun gasten uit eigen voorraad willen kunnen voorzien. Maar ook als het gaat om warmwatervoorzieningen in bijvoorbeeld toiletgebouwen kunt u een tank van Kavégas tegenkomen. Op andere plaatsen zorgen onze gastanks voor de levering van comfortabele warmte in de huisjes en caravans. Als ’t om recreatie gaat, gaan we bij Kavégas graag voor u op pad! Naast de genoemde beroepsgroep is Kavégas ook graag de betrouwbare en flexibele partner van de ambulante handel. Ondernemers die gebruik maken van mobiele verkoopwagens voor vis, frituur, Hollands gebak etcetera zijn vaak al jarenlang onze tevreden klant!

Zullen we binnenkort bij ú langskomen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks