gas tank

Wij leveren gastanks

Kavégas levert verschillende typen en formaten gastanks. Wilt u beschikken over een gastank voor verwarmingsdoeleinden? Wilt u zelf gasflessen voor heftrucks of de ballonvaart kunnen afvullen? Kavégas levert, installeert en verhuurt opslagtanks, inclusief het leidingwerk, pompen en afvulinstallaties. Onze vakkundige monteurs leggen de complete installatie graag voor u aan!

Maar we doen meer

We kunnen u ook ondersteunen bij administratieve afhandelingen en bij de aanvragen van omgevingsvergunningen. Voor tanks tot 13.000 liter kunt u volstaan met een melding. Voor tanks die een grotere inhoud hebben en/of bedoeld zijn voor het afnemen van vloeibaar gas, heeft u een omgevingsvergunning nodig.


Daarbij moet u voldoen aan de nodige voorschriften en regels. Kavégas ondersteunt u graag tijdens dit traject. We toetsen de mogelijkheden, vullen formulieren in en geven advies. Uw doel is ons doel: snel en verantwoord een efficiënte brandstofvoorziening realiseren.

Advies op maat over deze tanks?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks