gas tank

Installatie volgens strenge eisen

Kavégas draagt zorg voor de installatie van uw tank c.q. afvulinstallatie.
We zijn daarvoor gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance. Dat is niet alleen een bewijs van kwaliteit, het is een voorwaarde voor veiligheid en professionaliteit. Het gebruik van verkeerde leidingen, slangen, koppelingen, materialen, etc. kan namelijk catastrofale gevolgen hebben.

Wij bieden u eenvoud

We houden het graag simpel voor u. Als u zich kunt richten op uw expertises dan doen wij dat ook! Als u de installatie aan onze vakkundige monteurs overlaat, bent u ook zeker van een veilige en legale brandstofvoorziening.

In overleg met u bepalen we de beste locatie voor de tank. Waar nodig geven wij u advies over aanpassingen, zoals de verharding van de ondergrond en het voorzien van een meetsysteem waardoor op afstand uw meter uitgelezen kan worden.

Advies op maat over deze tanks?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks