gas tank

Kavégas levert diensten aan verschillende sectoren

Een bekende toepassing van gasverwarming is die waar kwekers hun kassen verwarmen om producten vorstvrij te houden. Wat uw toepassing ook is, u hecht vooral waarde aan continuïteit. daarom doet u zaken met een partner die er voor zorgt dat u beschikt over een veilige gastank en voldoende voorraad.

Gas en gasinstallaties zijn van toegevoegde waarde binnen een veelvoud aan branches. Diverse industrieën zijn er van afhankelijk, maar ook particulieren en kleinere ondernemingen zien er de meerwaarde van in. Zo is gas bij de ballonvaart onmisbaar, maken dakdekkers er dagelijks gebruik van en rijden veel heftrucks op gas rond.

U moet natuurlijk altijd kunnen rekenen op tijdige en betrouwbare leveringen. Deze factoren kunnen van groot financieel belang zijn en zelfs van levensbelang voor uw dieren. Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers installeren de benodigde installaties. Voor de gasleveranties gebruiken wij ons eigen wagenpark. Daarom is Kavégas uw partner in de agrarische sector!
Bekijk onze diensten

Advies op maat over deze gassen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs daarnaast te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gas tanks