Kavégas is dé partner voor agrariërs

In de agrarische sector is propaangas een belangrijke bron van energie. Denk maar eens aan het drogen van aardappelen en uien, het bestrijden van onkruid of het verwarmen van stallen.

Propaangas: De duurzame keuze voor de landbouw

Van het optimaliseren van de groeiomstandigheden van gewassen tot het maximaliseren van de efficiëntie van landbouwactiviteiten, propaangas biedt dé duurzame oplossing waar agrariërs naar op zoek zijn. Kies voor propaangas en breng uw onderneming naar de volgende stap in efficiëntie, duurzaamheid en succes. Ontdek vandaag nog hoe propaangas kan bijdragen aan uw doelen en ambities.

Wat uw toepassing ook is

U hecht vooral waarde aan continuïteit. Daarom doet u zaken met een partner die er voor zorgt dat u beschikt over een veilige gastank en voldoende voorraad. U moet natuurlijk altijd kunnen rekenen op tijdige en volledige leveringen. De service van Kavégas is 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Deze factoren kunnen van groot financieel belang zijn en zelfs van levensbelang voor uw primaire proces.

 Daarom is Kavégas úw partner in de agrarische sector!

Redenen waarom propaangas de ideale keuze is voor de agrarische sector: 

Propaangas is een energievoorziening voor diverse toepassingen. Kavégas voorziet de agrarische sector van propaangas, een veelzijdige energiebron die kan worden gebruikt voor verwarming, drogen van gewassen, onkruidbestrijding, warmwaterbereiding en andere landbouwtoepassingen. Dit draagt bij aan de efficiëntie en veelzijdigheid van agrarische activiteiten.

Propaangas is een milieuvriendelijke brandstof. Het heeft een schonere verbranding dan sommige andere fossiele brandstoffen, wat de milieubelasting vermindert. Voor de agrarische sector, die zich steeds meer richt op duurzaamheid, kan de keuze voor propaangas bijdragen aan een milieuvriendelijke benadering van landbouwactiviteiten.

Propaangas is mobiel toepasbaar en is geschikt voor toepassingen zoals gebruik in landbouwvoertuigen en draagbare verwarmingseenheden. Propaangas is een onafhankelijke energiebron, wat vooral handig is op afgelegen locaties waar toegang tot andere energiebronnen niet beschikbaar zijn.

Propaangas is ideaal voor het drogen van gewassen zoals uien en aardappelen. In propaangas zit weinig vocht waardoor u de kwaliteit van de gewassen behoudt en bederf voorkomt.

Efficiënt gebruik van propaangas kan kostenbesparingen opleveren in vergelijking met andere energiebronnen

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht