gas tank

Kavégas voor de ballonvaart

Voor u als ballonvaartorganisatie is uw planning grotendeels afhankelijk van de weersomstandigheden. Eén ding is zeker, als u wilt en kunt varen met gasten, moet u wel voorbereid zijn en alle benodigde gassen en materialen in huis hebben.

Zelf gas afvullen?

U wilt zelf de gasflessen kunnen afvullen. Als het aan Kavégas ligt, komt u niet voor verrassingen te staan. Wij leveren u een tank met een afvulinstallatie en het propaangas. Houd er wel rekening mee dat u voor het afvullen van de gasflessen een omgevingsvergunning nodig heeft. Bij de aanvraag daarvan ondersteunen en adviseren we u graag. Lees meer over onze diensten en producten om te zien waar we u nog meer mee van dienst kunnen zijn!

Advies op maat over deze gassen?


telefoon icon

Bel 0318 - 57 14 65 of stuur ons een bericht

Wij leveren gas incl. benodigdheden en service aan zowel particulieren als bedrijven!

Doe uw voordeel met onze (kennis van) gasopslagmogelijkheden, onze praktische adviezen en onze handige bezorg- en afvulservice. Dagelijks zijn we onderweg door heel Nederland om particulieren en bedrijven van gas te voorzien. Tevens bezitten onze chauffeurs en installateurs daarnaast te allen tijde de nodige certificaten en kennis voor iedere klus!
gastanks