Kavégas is dé partner van dakdekkers

Een gevulde gasfles hoort voor u als dakdekker bij uw dagelijks gereedschap. U kunt niet zonder en daarom wilt u altijd zeker zijn van voldoende voorraad. Die gedachte is bepalend voor de aanpak van Kavégas. Vertel ons over uw project zodat wij met u mee kunnen denken over een passende totaaloplossing.

Uw voorraad vullen wij tijdig aan

Wij leveren propaangas in flessen/cilinders en tanks. Voor grote projecten denken wij graag met u mee. Het plaatsen van een tijdelijke propaangastank op een project is één van de mogelijkheden. Ook de benodigde drukregelapparatuur, slangen en aansluitingen tot aan de werkplek verzorgen wij graag. 

U kunt ook kiezen om een propaangastank met afvulpomp bij u op locatie door ons te laten plaatsen. U kiest hiermee voor flexibiliteit, u bent immers diegene die uw gasflessen vult wanneer u dat wilt.

Als dakdekker bent u vaak onderweg naar verschillende projecten. Met propaangas heeft u altijd een draagbare en gemakkelijk mee te nemen energiebron bij de hand. Propaanflessen zijn eenvoudig te transporteren.

Veiligheid staat voorop in de dakdekkersbranche. Onze propaangastanks en propaangasflessen zijn uitgerust met ruim toereikende veiligheidsvoorzieningen. Propaangas wordt als veilig beschouwd en heeft een laag risico op lekkages.

Propaangas levert directe en regelbare warmte, wat essentieel is bij dakreparaties en installaties. Dankzij de snelle opwarmtijd kunt u efficiënt werken en deadlines halen.

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht