Het gemak van gasflessen

De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. U kunt onze propaangasflessen gebruiken voor élke mobiele toepassing. Waar en wanneer u maar wilt! Onze klanten gebruiken onze propaangasflessen voor veel verschillende toepassingen. 

Propaangasflessen worden in en om het huis maar ook op de boot, de camper of caravan en in een oliebollenkraam gebruikt. Denkt u maar eens aan de terrasheater, (bij)verwarming, vuurtafel of natuurlijk de BBQ.

Kavégas levert propaangas in flessen en cilinders

Onze klanten zijn veeleisend en verwachten van Kavégas dat zij met hun meedenken. Tegelijkertijd is er vrijwel geen situatie gelijk. Daarom heeft Kavégas vele propaangasflessen in verschillende formaten en inhoud op voorraad staan. Zo is er voor elke situatie een passend formaat propaangasfles te leveren.

 Kavégas maakt het u makkelijk. We leveren bij bedrijven en depothouders propaangasflessen op het moment dat dit nodig is. Zo staan ze niet in de weg en bent u zeker van continuïteit. Uiteraard kunt u de flessen afhalen en zelfs in voorkomende gevallen uw propaangasfles laten afvullen. Klaar terwijl u wacht!

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht