Gastransport & bezorging

Onze logistiek richten we zo efficiënt mogelijk in. Afhankelijk van het volume, uw locatie en onze planning leveren we vanuit eigen opslag of in sommige gevallen zelfs rechtstreeks vanaf de raffinaderij.

Betrouwbaar gastransport

Het gaat ons maar om één ding: voldoen aan uw vraag. Op tijd en volgens afspraak. Onze persoonlijke betrokkenheid en flexibele aanpak zorgen ervoor dat we vrijwel altijd op tijd op de door u gewenste locatie kunnen zijn. Dit doen onze collega’s met ons een eigen wagenpark. Betrouwbaarheid is op deze manier gegarandeerd.

Bij Kavégas begrijpen we dat een betrouwbare levering belangrijk voor u is. Met een betrouwbare levering bent u gegarandeerd dat uw bedrijfsproces altijd doorgaat. Ongeacht de toepassing en de sector, u kunt vertrouwen op Kavégas voor veilige, efficiënte en tijdige leveringen.

 

De voordelen van het logistieke proces van Kavégas: 

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Ons geoptimaliseerde logistieke proces zorgt ervoor dat uw gassen op tijd worden geleverd, zodat u nooit zonder komt te zitten.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Onze chauffeurs zijn opgeleid om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en zorgen ervoor dat de gassen veilig worden getransporteerd.

Of u een bestelling heeft voor  propaangasflessen of bulkvervoer, we hebben een divers scala aan vervoersmiddelen om aan uw behoeften te voldoen.

Omdat Kavégas het transport zelf uitvoert (het zijn ónze vrachtauto’s er het zijn ónze collega’s), hebben wij direct invloed op de levering. Met slechts één telefoontje weet u precies de status van uw bestelling. Een antwoord laat nooit lang op zich wachten!

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht