Kavégas voor de logistieke sector

Binnen de logistieke sector is transport en overslag aan de orde van de dag. Effectieve handling van een continue goederenstroom heeft daarbij aandacht nodig. Elke bottleneck in deze stroom heeft verregaande gevolgen. Het logistieke proces is een keten die zo sterk is als de zwakste schakel. Een van die schakels zijn de heftrucks.

LPG op heftrucks

Maakt u gebruik van heftrucks op LPG, dan wilt u zeker zijn van voldoende gasvoorraad. Kavégas voorziet in die behoefte. We leveren de LPG in aluminium flessen met een inhoud van 14 kg. Het voordeel van aluminiumflessen is dat deze ligt van gewicht zijn. En vergeleken met andere op de markt verkrijgbare flessen heeft onze aluminiumfles een grotere inhoud. U rijdt dus langer met één flesinhoud

Kies voor propaangas en verbeter uw logistieke operaties op meerdere fronten. Van efficiënte heftruckbewegingen tot comfortabele opslagfaciliteiten, propaangas biedt de oplossingen die uw sector nodig heeft. Ontdek vandaag nog hoe propaangas u kan helpen bij het optimaliseren van uw logistieke activiteiten en het creëren van een duurzame toekomst.

Propaangas wordt vaak gebruikt als brandstof voor heftrucks. Het biedt een directe start, constante vermogensafgifte en snelle tankwissels, wat resulteert in efficiënte operaties en minimale downtime.

Propaangas staat bekend om zijn schone verbranding. Dit betekent minder uitstoot van schadelijke stoffen en een betere luchtkwaliteit, vooral in binnenruimtes. Mede hierdoor zijn LPG-heftrucks bij uitstek geschikt om in overdekte ruimtes te werken.

Met propaangas kun je rekenen op een constante en betrouwbare energiebron, ongeacht de weersomstandigheden. Uw logistieke processen blijven soepel verlopen.

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht