Particuliere dienstverlening

Maakt u in uw woning gebruik van gasverwarming? Kookt u op gas? Met een gastank van Kavégas bent u van alle gemakken voorzien!

U wilt een propaangastank plaatsen of u heeft gas nodig?

We plaatsen de propaangastank en leggen de benodigde leidingen aan. Natuurlijk kunnen we de ideale tankinhoud voor u berekenen. Hebt u onverhoopt lekkage of storingen? U kunt ons dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken!

Daarnaast biedt Kavégas u de mogelijkheid tot het plaatsen van een tijdelijke propaangastank. Met deze tijdelijke oplossing bent u gedurende een (bouw)periode altijd verzekerd van een efficiënte energiebron.

Propaangas in een gasfles?

Kavégas levert gasflessen in verschillende formaten en uitvoeringen. U kunt bij ons uw gasfles komen vullen en/of uw gasfles komen omwisselen. Wij hebben ook flessen van andere leveranciers op voorraad staan. Zo heeft u dus altijd de beschikking over een volle gasfles.

Is uw gasfles uit de keuring? Het inleveren van oude gasflessen bij Kavégas biedt milieuvriendelijke en een verantwoorde oplossing. Door het recyclen van uw oude gasfles bij Kavégas wordt een duurzaam proces opgestart waarbij het milieu wordt ontlast van potentieel schadelijk afval.

Door in te zetten op het recyclen en het hergebruik van gasflessen draagt Kavégas bij aan een circulaire economie. Hierbij wordt het gebruik van materialen gemaximaliseerd en afval geminimaliseerd. Uiteraard goed voor een milieuvriendelijke en verantwoorde toekomst! Wij vragen hiervoor een geringe bijdrage.

Verwarming:

Propaangas is uiteraard dé energiebron om uw  woning te verwarmen. Het zorgt voor een comfortabele/aangename en efficiënte warmte. 

Koken:

Voor kookliefhebbers is propaangas de ideale keuze. Het biedt directe warmtecontrole en zorgt voor een gelijkmatige bereiding van maaltijden. Daarnaast zijn propaanfornuizen vaak energiezuiniger dan andere kookplaten.

Barbecues:

Propaangas is een favoriete brandstof voor barbecues. Met een propaangasfles onder je barbecue kun je snel beginnen met grillen en genieten van heerlijke maaltijden.

Recreatie:

Kampeerders en liefhebbers van het buitenleven waarderen propaangas vanwege de draagbaarheid en gemak van de gasflessen. De propaangasflessen zijn perfect voor kooktoestellen, kachels, vuurtafels en lantaarns tijdens outdoor avonturen. De propaangasflessen zijn te gebruiken in campers, boten, tenten en caravans. Voor elke omstandigheid is er een propaangasfles.

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht