Veiligheid en voorschriften

Bij de toepassing van propaangas is veiligheid een belangrijk item. Daarom moet er voldaan worden aan veiligheidsvoorschriften. Wat betekent dat voor het gebruik van propaangas als brandstof?

Bij ons staat veiligheid voorop als het gaat om het gebruik van propaangas. Wij begrijpen het belang van een zorgvuldige omgang met deze energiebron en nemen alle nodige maatregelen.

Ons propaangas wordt geleverd en opgeslagen in tanks en flessen die aan alle eisen voldoen. De tanks en flessen worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden door ons deskundige team. U kunt dus altijd vertrouwen op een veilige en betrouwbare gasvoorziening.

 

Het is belangrijk om te weten hoe u propaangas op een veilige manier kunt gebruiken en opslaan. Daarom zorgen wij voor duidelijke instructies en richtlijnen die u helpen om mogelijke risico’s te voorkomen. Uw veiligheid en die van uw omgeving staan voorop.

Uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste voorschriften en normen. Deze hanteren wij altijd bij het plaatsen en aansluiten van uw propaangastank. Heeft u hierover vragen dan staan onze collega’s altijd klaar om deze te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Veiligheidseisen

Uw installatie moet voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. De aanleg ervan kunt u met een gerust hart aan Kavégas overlaten.

Kavégas is door LRQA gecertificeerd voor het aanleggen van het leidingwerk. Kavégas verzorgt de aanleg van het leidingwerk vanaf de propaangastank tot aan de gevel. De aanleg van het leidingwerk in uw woning moet verzorgd worden door een daartoe erkende installateur.

Met het gebruik van propaangas als brandstof moet er voldaan worden aan veiligheidsnormen. Kavégas ondersteunt u daarbij graag met advies

In ons logboek staan noodprocedures, EHBO, telefoonlijsten en meerdere voorschriften en taken om een veilige situatie te kunnen garanderen.

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht