Kavégas, dé partner van recreatieondernemers

Kavégas levert gasflessen in verschillende formaten en uitvoeringen.

Rechtstreeks aan recreatieparken

Kavégas levert gasflessen in diverse formaten rechtstreeks aan recreatieparken. Op afroep wordt de voorraad weer door Kavégas aangevuld. Met het houden van een voorraad propaangasflessen onderscheiden de recreatieparken zich voor hun klanten. 

Naast het leveren van propaangasflessen levert Kavégas ook propaangas in propaangastanks. De propaangastank kan aangesloten zijn op het ringleidingwerk van een recreatiepark. 

U wilt het gasverbruik per aansluiting kunnen uitlezen? Geen probleem. Kavégas levert ook tussenmeters.

 

Gas voor festiviteiten

Uiteraard levert Kavégas ook propaangas wanneer er een festiviteit georganiseerd moet worden. Organiseert u een festival met een barbecue, heeft een oliebollenkraam, een frietwagen of een viswagen, dan is Kavégas dé partner voor u. Met het leveren van propaangasflessen kunt u flexibel inspelen op elk festival.

Waarom propaangas bij recreatieparken en festivals?

Propaangas is een onmisbare metgezel tijdens het kamperen. Met het op voorraad houden van  verschillende soorten propaangasflessen kunt u uw klanten helpen wanneer deze onverhoopt met een lege propaangasfles komen te staan.

Propaangas in propaangasflessen is draagbaar en gemakkelijk te transporteren, waardoor het geschikt is voor gebruik op afgelegen locaties, campings en andere recreatiegebieden waar elektriciteit mogelijk niet direct beschikbaar is.

Kook- en cateringfaciliteiten: Propaangas wordt gebruikt voor kooktoepassingen, waaronder voedselbereiding en catering. Het biedt een draagbare en efficiënte energiebron voor tijdelijke keukens op festivallocaties.

Mobiele faciliteiten: Van draagbare toiletten en verlichting tot mobiele douches, propaangas voorziet in de energie-behoeften van verschillende faciliteiten op festivals. Dit draagt bij aan de flexibiliteit en mobiliteit van deze evenementen.

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht