Wij leveren gastanks

Kavégas levert verschillende typen en formaten gastanks. Wilt u beschikken over een gastank voor verwarmingsdoeleinden? Wilt u zelf gasflessen voor de ballonvaart kunnen afvullen? Kavégas levert, installeert en verhuurt opslagtanks en afvulinstallaties. Kavégas is bevoegd om het leidingwerk wat bij uw gastank hoort aan te leggen. Onze vakkundige monteurs leggen de complete installatie veilig, op de juiste manier en waar ú wilt voor u aan!

Kavégas heeft propaangastanks in diverse afmetingen en inhouden. Op basis van uw gasverbruik wordt bepaald welke propaangastank het beste bij uw behoefte aansluit. Het maakt hierbij niets uit of u een consument of bedrijf bent.

Onze propaangastanks voldoen aan de meest actuele wettelijke eisen. Onze propaangastanks zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen waardoor u een veilige propaangastank heeft.

Kavégas neemt het onderhoud en keuren van de propaangastank voor haar rekening. Dit zorgt bij u voor gemak. U heeft immers de kennis dat dit onderhoud en het keuren door een professioneel bedrijf gebeurt. Indien u het wenst onderhouden en keuren wij uw leidingwerk. En mocht het nodig zijn om een andere tank te plaatsen, dan is dat uiteraard geen probleem.

 

Maar we kunnen nog meer voor u doen ….

 

We kunnen u ook ondersteunen bij administratieve afhandelingen en u adviseren bij de aanvraag van een vergunning. U kunt op uw perceel maximaal 2 propaangastanks plaatsen die elke een inhoud hebben tot 13.000 liter. Hiervoor heeft u een meldingsplicht. U heeft een vergunning nodig wanneer de tank een inhoud heeft van meer dan 13.000 liter, wanneer u vloeibaar gas wilt afnemen of wanneer u meer dan 2 tanks wilt gebruiken. 

Met het plaatsen van een propaangastank moet aan de actuele wet- en regelgeving worden voldaan. Kavégas ondersteunt u graag tijdens dit traject. We bekijken de mogelijkheden, informeren en geven advies. Uw doel is ons doel: snel en verantwoord een efficiënte brandstofvoorziening realiseren.

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht