Installatie volgens strenge eisen

Kavégas draagt zorg voor de installatie van uw tank c.q. afvulinstallatie.
We zijn daarvoor gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Dat is niet alleen een bewijs van kwaliteit, het is een voorwaarde voor veiligheid en professionaliteit! Door onze certificering en jarenlange ervaring bent u verzekerd van een veilige propaangasinstallatie.

Wij bieden u eenvoud

Bij het opzetten van een propaangasinstallatie is naleving van strenge normen en voorschriften van het grootste belang. Ongeacht het gebruik, een goed ontworpen en correct geïnstalleerde propaangasinstallatie garandeert veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

We houden het graag simpel voor u. Als u de installatie aan onze vakkundige monteurs overlaat, bent u zeker van een veilige, efficiënte en betrouwbare brandstofvoorziening. Wij zetten daar graag onze kennis voor in!

In overleg met u bepalen we de beste locatie voor de tank. Waar nodig geven wij u advies over aanpassingen. Daarnaast kunnen wij ook voor u een meetsysteem op uw propaangastank installeren. Met dit meetsysteem, een telemetriezender genaamd, wordt door ons de inhoud van uw propaangastank afgelezen. Bereikt de propaangastank een minimum niveau, dan komen wij bij u langs om de propaangastank weer te vullen. Met deze telemetriezender heeft u gemak en de garantie van een altijd gevulde propaangastank.

Onderstaand vindt u enkele belangrijke punten waaraan een propaangasinstallatie moet voldoen: 

De installatie van een propaangasinstallatie begint met een zorgvuldig ontwerp en planning. Dit omvat het bepalen van de locatie van de opslagtank, de gebruikte materialen, de leidingen, de veiligheidsvoorschriften en de veiligheidsvoorzieningen.

De propaangastank moet op een veilige, verharde en horizontale ondergrond worden geplaatst. De opstelplaats van de propaangastank moet aan specifieke afstanden voldoen.

Een propaangasinstallatie vereist onderhoud en inspecties. Dit omvat het controleren van leidingen, de situatie rondom de propaangastank en de propaangastank zelf. Naast een visuele inspectie die u zelf kunt doen, regelt Kavégas het onderhoud en de inspecties aan de tank.

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht