Opslagmogelijkheden van gassen

Waar kan ik gas opslaan?

Kavégas biedt bedrijven de mogelijkheid aan om gassen op te slaan. Kavégas heeft een opslag van 500.000 liter. Hierin kunt u LPG, propaan, butaan en DME (Dimethyl ether) opslaan. Heeft u een probleem met gasopslag, dan heeft Kavégas de mogelijkheid om u hierin te ondersteunen. U heeft de mogelijkheid om bij Kavégas  voor een kortere of langere periode een tank te huren. Neem vandaag nog contact met ons op en bekijk welke mogelijkheden wij u te bieden hebben.

Waarom is Kavégas dé ideale partner voor uw gasopslag?

Veiligheid: Veiligheid is van het grootste belang bij gasopslag. Kavégas volgt strikte veiligheidsprotocollen en -normen om ervoor te zorgen dat de opslagfaciliteiten voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en de risico’s tot een minimum beperken.

Flexibiliteit: Kavégas begrijpt dat verschillende bedrijven verschillende behoeften Met het opslaan van uw gas bij Kavégas kunt u een buffer creëren die een onvoorziene omstandigheid in uw productieproces kan opvangen. Zo heeft u een optimale flexibiliteit.

Technische Expertise: Kavégas beschikt over technische expertise op het gebied van gasopslag.

Klantgerichte benadering: Kavégas heeft een klantgerichte benadering. Wij luisteren naar uw behoeften en bieden u op maat gemaakte opslagoplossingen die voldoen aan uw specifieke bedrijfseisen.

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht