Kavégas levert diensten aan

verschillende sectoren

Wat de toepassing ook is, u hecht vooral waarde aan continuïteit. Daarom doet u zaken met een partner die er voor zorgt dat u beschikt over een veilige installatie en voldoende voorraad. Alles om ervoor te zorgen dat uw proces vloeiend verloopt!

 

Propaangas is van grote toegevoegde waarde voor veel branches en toepassingen. Diverse industrieën, maar ook particulieren en kleinere ondernemingen zien de meerwaarde van propaangas in. Uiteraard wordt propaangas ingezet om te douchen, te koken en uw huis te verwarmen. Maar propaangas is bij de ballonvaart onmisbaar, maken dakdekkers er dagelijks gebruik van en rijden veel heftrucks met propaangas al energiebron rond. In de horeca en bij festivals is propaangas ook een veel toegepaste energiebron. Propaangas in flessen of tanks, de flexibiliteit wordt  gewaardeerd.

Propaangas is van onschatbare waarde in de landbouwsector. Het wordt gebruikt voor het drogen van gewassen en het verwarmen van kassen. Stallen worden verwarmd met propaangas. Daarnaast wordt propaangas gebruikt als onkruidbestrijder. De veelzijdigheid van propaangas maakt het een populaire keuze voor vele toepassingen.

U moet natuurlijk altijd kunnen rekenen op tijdige en betrouwbare leveringen. Deze factoren kunnen van groot financieel belang zijn en zelfs van levensbelang voor uw dieren. Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers installeren en onderhouden uw installatie. Voor de gasleveranties gebruiken wij ons eigen wagenpark. Alles in eigen hand dus! Dit zorgt bij u voor gemak omdat u slechts 1 aanspreekpartner heeft.
Daarom is Kavégas uw partner!

Advies op maat?

Bel 0318 – 57 14 65 of stuur ons een bericht